Avatar

Recensie's / Reviews

Heeft u iets te melden over het Bomenteam? Mail dan naar info@bomenteam.nl

Omdat aankomende klanten hier soms om vragen, is op de website een pagina toegevoegd met recensies van klanten waar het Bomenteam gewerkt heeft.  

--------------
Januari 2014
Afgelopen week heeft het Bomenteam onze grote meidoorn gekortwiekt omdat één van de 2 deelstammen vervaarlijk stond te swiepen bij de de afgelopen stormen.
Gelukkig heeft Joost toch nog een heel acceptabele boom weten te houden staan die er toch nog als een boom uitziet! Marlies - Amstelveen
--------------
December 2013
In december kwam het bomenteam om 2 grote coniferen uit onze stadstuin te verwijderen. Wat onmogelijk leek, bleek toch mogelijk.
Na een dag hard werken en vele capriolen door Joost, die snel en vakkundig de ene grote tak na de andere precies op de goede plek wist te laten belanden,
waren die twee joekels er niet meer. De takken werden in de hakselaar werden vermalen en door het huis afgevoerd werden , naar de klaarstaande aanhangers.
Het hout werd opgehaald en het restant hebben we zelf gehouden voor onze open haard. We zijn zeer tevreden over Joost en zijn team en de prijs is ons ook erg meegevallen.
Dus we kunnen het Bomenteam van harte aanbevelen!
Iefke, Den Haag
--------------
December 2013
Ik ben erg tevreden met Bomenteam. Vriendelijk en goed-gemanierd personeel, snelle actie en prima prijs. Ook werd de tuin na afloop keurig schoon geblazen en werd
het afval zodanig afgevoerd dat binnenshuis nauwelijks rotzooi kwam en geen beschadigingen konden ontstaan. Ik kan Bomenteam dus zeker aanraden.
Robert van E., Amsterdam
--------------
November 2013
Grote boom bij bebouwing, snel en zeer vakkundig weggehaald. Stam in openhaard lengte achtergelaten. Alleen nog even hakken,
maar zoiets zouden we volgende keer ook laten doen, viel nog tegen deze dikte. Monique Pol - Almere    Filmpje
--------------
November 2013
Op 14 november 2013 heeft het Bomenteam bij ons in de patio een uit de kluiten gewassen reuzenconifeer een meter boven de grond gekapt. Met klimtuig en kettingzaag bleef de schade tot de boom beperkt. Na vertrek bleek alleen uit de hoeveelheid licht die we nu weer binnenkrijgen dat het Bomenteam zijn werk had gedaan. Alles netjes opgeruimd en afgevoerd en dat verbazend snel. Prima.
Fam. Tijsterman, Velserbroek
--------------
Oktober 2013
Voor mijn appartement stond een hoge conifeer. Deze was oud, en moest worden verwijderd.
De prijs bij het Bomenteam was een van de laagste, de afspraak snel gemaakt. Dat ik op die dag moest werken, en dus niet aanwezig zou zijn, was ook geen probleem. Toen ik de desbetreffende dag thuis kwam was de boom weg. 'Binnen een uurtje was het gepiept', vertelde een buurman. Alles was ook keurig opgeruimd. Echt prima werk. Een aanrader!
B.Voorkamp Ridderkerk
--------------
Oktober 2013
Bij mij is in oktober 2013 een oude conifeer verwijderd.
Zeer professioneel, 100 procent tevreden.
R.B.Griffioen, Haarlem
--------------
Oktober 2013
Recentelijk heeft het bomenteam uit onze tuin een hoge, maar helaas dode boom verwijderd en vier hoge bomen uitgebreid gesnoeid. De klus werd vakkundig en binnen een dag geklaard. De dunne takken werden versnipperd en in de border verspreid, de dikke takken afgevoerd. Na afloop zag niet alleen de tuin, maar ook de gang van het huis er weer netjes en opgeruimd uit.
De heer van der Werf en zijn assistenten leveren prima werk tegen een alleszins redelijke prijs. Van harte aanbevolen.
Familie Losekoot, Amsterdam.
--------------
September 2013
Zeer tevreden over het geleverde werk. Het hele pad van mijn huis tot de straat is na het werk schoon geblazen, prima!
Ook de communicatie vooraf was voortreffelijk. Voor wat extra geleverd werk wilde ik 50 euro betalen, dat werd geweigerd: 10 euro was voldoende. Kortom alleen maar lof. Zeer aan te bevelen.
Met vriendelijke groet, Bloch Zaandam
--------------
September 2013
In september kwam het bomenteam langs om een dertig jaar oude berk uit onze tuin te halen. Als een acrobaat klom de bomenman in de vijftien meter hoge berk en met grote zorgvuldigheid
kweet hij zich van zijn taak. De schade aan de overige beplanting bleef daardoor minimaal. Na anderhalf uur was de boom geveld. De tuin werd opgeleverd, zoals hij er voor de operatie uitzag.
We hebben waardering voor zoveel vakmanschap.
Kees Visschedijk
--------------
September 2013
We zijn nog steeds superblij met het resultaat en ik vond het heel gezellig. Het Bomenteam heeft geweldig werk geleverd, in een dag tijd 2 berken, een aantal dennenbomen en sparren verwijderd met wortel en al. Alles keurig opgeruimd en zelfs de straat weer netjes schoon achter gelaten dus de buren ook heel blij. De additionele tips voor het snoeien van de andere bomen waren ook zeer nuttig. Wij kunnen Joost van harte aanbevelen en gaan hem zeker nog een keer terug vragen voor een ander deel van de tuin.
Arnoud & Nicole, Badhoevedorp.
--------------
Augustus 2013
Afgelopen zomer heeft het bomenteam een enorme boom, die tot boven ons dak uitkwam, verwijderd. Het werk is zeer professioneel uitgevoerd, veiligheidsmaatregelen worden netjes in acht genomen. In een ochtend was er van de boom niets meer over, was al het hout opgeruimd en de tuin weer aan kant. 's Middags is de stronk weggefreesd. Ook dit is prima verlopen. En de prijs...... zeer schappelijk! Met veel plezier beveel ik je dan ook het bomenteam aan als je overweegt een boom te laten verwijderen.
Henrique Barnard - Almere
--------------
Juli 2013
Het bomenteam heeft bij ons goed en snel werk geleverd: uitgebreid snoeien, afval afvoeren etc. We gaan zeker een volgende keer weer met hen in zee.
Saskia Gelderman, Amsterdam
--------------
Juli 2013
Het Bomenteam heeft onze veel te grote kersenboom in een paar uurtjes vakkundig verwijderd, met stronk en al. De boom stond in een kleine tuin, met maar een paar vierkante meter bestrating, en daar zijn alle takken precies op beland. Geen plantje is beschadigd (!). Daarna zijn de stronken in haardhout-lengte gezaagd, de takken zijn afgevoerd, en na even blazen met de bladblazer was niet meer te zien dat er ooit een boom gestaan heeft. Grote dank, ook namens de buren!!
Tessa, Haarlem
--------------
Juni 2013
Op grond van de recensies het Bomenteam gevraagd een niet zo gezonde kersenboom weg te halen. De boom stond dicht tegen het huis en had flink wat wortels. Het Bomenteam heeft op vakkundige en rustige manier de boom 'afgepeld'. De takken netjes op één hoop en de stam in brokken afgevoerd. Met de frees zijn de wortels verwijderd zonder de onderliggende rioolbuis te beschadigen. Ronduit vakmanschap dat ik iedereen kan aanraden. De kosten-baten analyse: je denkt dat je zo een klus zelf wel aankunt met wat gereedschap, maar als je ziet hoe zwaar de takken en brokken stam zijn en hoe groot de risico's als je dit zonder ervaring doet, is de prijs van het Bomenteam een goede investering voor een veilige en keurige afwerking.
U.H. van Beijma, Monnickendam
--------------
Juni 2013.
Onlangs heeft Joost een esdoorn in onze achtertuin gekapt, een zaailing die ineens wel heel erg uit de kluiten was gegroeid. Wij zijn heel blij met het resultaat. De klus was snel geklaard en toen Joost vertrok lag de tuin erbij alsof er niets gebeurd was. Ook onze buurvrouw was heel blij dat Joost nog tijd had om een dode kroon van een boom te verwijderen. Wij bevelen Joost van harte aan en als er weer wat bij ons gekapt of gesnoeid moet worden, weten we Joost te vinden.”
Met vriendelijke groet, Willem Luijt en Marjanne Franke - Den Haag
--------------
Juni 2013
Laatst is Boas van het Bomenteam bij ons de grote boom in de tuin komen snoeien.
Hij deed dat heel vakkundig en snel. Zeker aan te raden!
Marlies uit Amstelveen
--------------
Vrijdag 10 mei is het Bomenteam bij ons langs gekomen om de Grote Eikenboom met maar liefst een omvang van 1 meter 77 te kappen.
Wij zagen er tegen op omdat het een behoorlijk grote boom was die een beetje over het huis helde maar ook vlak naast het huis stond.
Maar het bomenteam is zijn belofte nagekomen. Er stond veel wind maar op een vakkundige, gecontroleerde wijze heeft het team de klus geklaard. Chapeau !!
Silvia de Haard - Weesp
--------------
Mei 2013
Twee weken geleden heeft het bomenteam bij mij een grote stronk met wortels weggevreesd.  Ze waren op tijd en binnen een uur was alles weg gevreesd en netjes opgeruimd.
Ik was eerst van plan om zelf een dergelijk apparaat te huren.Ben blij dat ik het heb uitbesteed aan een professional.
Als ik het zelf had gedaan was ik daar heel lang mee bezig geweest en waarschijnlijk tegen hogere kosten. Dit bedrijf is een aanrader.
Pim de Haan, Nieuwegein.
--------------
Mei 2013
Het Bomenteam heeft bij mij een boom gesnoeid en daar was ik zeer tevreden over: snel en goed werk geleverd tegen een redelijke prijs. Ik kan het Bomenteam aanbevelen.
Hetty Litjens - Amsterdam
--------------
April 2013
De website van bomenteam boezemde ons meteen vertrouwen in. We werden niet teleurgesteld: de boomstronk die moest worden verwijderd, was in mum van tijd weg.
Er werd vakkundig en heel netjes gewerkt en alles werd keurig afgevoerd. Alle lof voor het bomenteam!
Familie Mataheru, Hoorn
--------------
April 2013
Joost heeft bij ons super goed werk geleverd. prettig in de omgang en puik werk.
De Maple in onze stadstuin is weer helemaal blij, fraai en met behoud van zijn "boom-zijn".
Ook keurig opgeruimd. En nog bedankt voor de goede tips voor de tuin en de olijf.
Luca en Steffie uit Den Haag
--------------
Maart 2013
Onlangs heeft bomenteam.nl een grote berk dichtbij diverse woonhuizen verwijderd. Ik kan niet anders zeggen; het was in een uur of 5 gebeurd, hout afgevoerd,
op een paar planten na geen schade en tegen een prijs die onder de offerte van m'n hovenier lag. Kortom: een aanrader.
Mike, Amsterdam
--------------
Maart 2013
Wij zijn supertevreden over de snelle en nette manier van werken van Joost. Hij heeft ons ook goed en eerlijk geadviseerd over wat wel en niet te snoeien.
En hij heeft een alleraardigst hondje! We raden Joost dus zeker aan.
Groet, Adriaan en Carolijn te Amsterdam
--------------
Januari 2013 heeft het bomenteam een hoge conifeer verwijderd in onze achtertuin, vlak tegen de gevel. Vlotte afspraak, goede prijs, fijn team en onze zonnepanelen zijn onbeschadigd gebleven.
Wat wil je meer? Het bomenteam is een superteam.
Jacques de Milliano, Heemstede
--------------
Januari 2013
Snel en efficient werd onze forse boom, eigenlijk een erg doorgeschoten conifeer, door Joost van der Werff verwijderd uit onze achtertuin. Hij stond veel te dicht op onze schuur, maar dat bleek geen enkel probleem bij het weghalen. Ook de afvoer van takken en stam was netjes geregeld. Het is al de tweede keer dat we Joost met succes hebben ingeschakeld en dat was opnieuw een genoegen.
Pieter de Mos, Den Haag
--------------
12 december 2012
Wij zijn zeer tevreden over het snoeien van onze berk door het bomenteam.De boom hing vervaarlijk schuin over de tuin van de buren,
maar dit was geen enkel probleem voor Joost.Professioneel werd de klus geklaard tegen een alleszins redelijke prijs.
En jullie zijn ook nog eens aardige mensen.Wij zullen een volgende keer graag weer van jullie diensten gebruik maken !
Rob van Tergouw Amsterdam
--------------
8 december 2012 Bomen kappen Heerhugowaard
Zeer tevreden ben ik over het rooien van mijn bomen. Het gebeurde zeer professioneel en in een rap tempo. Tijd voor koffie was er niet, want de klus moest geklaard.
Ik raad jullie team zeer zeker aan bij mensen die iets in de tuin te doen hebben. vriendelijke groet,
anna te heerhugowaard
--------------
7 december 2012
Met veel plezier heb ik toegekeken hoe deze boomkapkunstenaar mijn atlasceder van 15 meter staande in een klein stadstuintje vakkkundig afpelde. Hoe de boel dan wordt achtergelaten verdient ook alle lof. Alsof er nooit een kap heeft plaats gevonden en nooit een boom heeft gestaan! En dit alles, na vergelijkend warenonderzoek, voor een goede prijs.
Bert van der Linden Vlaardingen
--------------
30 november 2012 Boom snoeien te Haarlem
Berk in voortuin was iets te groot en takken tot tegen de gevel. In goed overleg heeft het bomenteam enkele takken uitgenomen en keurig
laten landen en afgevoerd. We zijn tevreden met het resultaat. Henk, Haarlem
--------------
26 november 2012 Berken snoeien te Vijfhuizen
Het Bomenteam is eind november 2012 voor de tweede keer bij ons aan de slag geweest. Nu om 3 berken te snoeien. Het ging wederom: snel, secuur, netjes, zonder schade.
Het snoeiafval ging in de hakselaar, de grotere stukken werden gelijk op hakformaat voor ons gezaagd. Alles wordt schoon en netjes achter gelaten. Super! Met vriendelijke groet, Rob en Edith de Vries Vijfhuizen, NH
--------------
22 november 2012 Berk kappen Hoorn
Op 22 november is de berk in mijn tuin gekapt en afgevoerd en tot mijn grote verrassing is ook gelijk het gebundelde snoei afval wat in mijn tuin lag opgeruimd.
Dank voor deze geweldige service, Joke  - Hoorn
--------------
7 november 2012 Boom kappen te Hoorn
Helaas moest onze meer dan 40 jaar oude Himalaya ceder met wortel en al verwijderd worden,hij gaf teveel overlast. Met angst en beven hebben we het werk "op grote hoogte" gadegeslagen. Een helse klus! Maar alles is deskundig doorJoost geregeld. We zijn heel tevreden en de angst voor vallende takken bij herfststormen ,die hebben we niet meer. Hartelijk dank ! Fam. Kelder
--------------
19-10-2012
Omdat ik de berk in mijn achtertuin niet wil missen, maar deze te groot geworden was, heb ik in oktober net als enige jaren geleden weer een beroep op Joost v.d. Werff gedaan. Tijdens het snoeien was overleg welke takken korter of eraf moesten, daarna begon het versnipperen en tot slot werden door Joost met een bladblazer de laatste restjes netjes opgeruimt. Ik ben erg blij met het resultaat hoop weer enige jaren van mijn berk te kunnen genieten. Veel Dank en succes !
K. Bindels te Haarlem
--------------
16-10-2012
Het bomenteam heeft prima werk geleverd! Veilig en snel onze berk uit de tuin verwijderd en vervolgens keurig netjes achtergelaten! Bedankt!
Gwenny Veereschild,Zoetermeer
--------------
10-10-2012
we hadden een hoge prunus,die was dood, het bomenteam sloopte hem in een paar uur,volledig,vakkundig en zonder rommel achter te laten.
We waren zeer onder de indruk van de technische overmacht en de wijze waarop ook met de belangen van buren werd gerekend, alleen maar lof!
Ferd in Leiderdorp
--------------
28-9-2012
Kappen conifeer: In ons krap voortuin heeft Bomenteam een lange boom (conifeer van 10 meters) vakkundig gekapt en stronk verwijderd. Prima werk
geleverd! Oliver, - Amsterdam ZO
--------------
24-9-2012
Wij hadden een grote esdoorn in onze Amsterdamse binnentuin staan, die Joost vakkundig in een middag heeft weggehaald, zonder schade aan onze tuin. Bovendien liet hij alles netjes achter en rekenden wij het vooraf afgesproken bedrag af. Wij kunnen ze aanbevelen. Met groet, Anna en Elte, Amsterdam
--------------
3-9-2012
Kappen coniferen: Probleem vier coniferen waarvan 1 inmiddels 4 meter hoog was geworden op de rand van de erf -afscheiding met de buren.Snelle reactie en actie door het bomenteam op de aanvraag. Klus professioneel en met uitstekende hulpmiddelen uitgevoerd.Na het werk leek het of er nooit iets had gestaan. De buren zijn ook tevreden. Nanny. Leidschendam.
--------------
9-7-2012
Beste Bomenteam,Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de boom is verwerkt en afgevoerd.Ik beveel u en uw team daarom graag aan .
Met vriedenlijke groet, H.S. ten HAAVE
--------------
1-7-2012
Kap dode bomen: Een tijd geleden constateerden wij tot onze spijt dat twee grote, oude beuken waren afgestorven. De positie van de beuken maakte het vellen ervan lastig. Precies op de grens van onze tuin en die van twee van onze buren en nauwelijks bereikbaar voor ladderwagens of hoogwerkers. Het Bomenteam durfde de klus aan en met behendig klim- en zaagwerk werden de grote, dode beuken geleidelijk aan geveld en netjes afgevoerd. Bomenteam, veel dank hiervoor!
Bart - Santpoort Noord
--------------
25-6-2012
Twee dennen gekapt, taxus en boom gesnoeid en afval afgevoerd in iets meer dan twee uur terwijl onze tuin op de eerste verdieping ligt.
Prima werk geleverd tegen een goede prijs en alles netjes achter gelaten. Het B-omen-team is een A-team.
Pol en Sandra Hoffman, Utrecht
--------------
22-6-2012
Wij hadden een grote esdoorn in onze Amsterdamse binnentuin staan, die Joost vakkundig in een middag heeft weggehaald, zonder schade aan onze tuin. Bovendien liet hij alles netjes achter en rekenden wij het vooraf afgesproken bedrag af. Wij kunnen ze aanbevelen. Met groet, Anna en Elte (Kappen esdoorn boom)
--------------
14-6-2012
Prijsopgave en afspraak via e-mail en telefoon verliep soepel. Het werk (kappen 2 bomen) is vervolgens conform afspraak snel en goed uitgevoerd. Ik had vooraf mijn zorgen over de afvoer van het afval door mijn huis heen naar de straat, maar er is keurig netjes gewerkt en opgeruimd. Prima!
Jan-Jaap Amsterdam
--------------
11-6-2012
Bomenteam heeft onze 12 m. hoge, dikbetakte DEN in 2 fasen moeten vellen; in april zat er nl. nog een (ekster)nest in met eieren. Toen heeft onze bomenartiest eerst alle onderste takken verwijderd ( 0 tot 8 m.) en het vogelnest gefilmd voor onze verbaasde blikken. Daarna hebben we gewacht tot de vogels waren gevlogen en vandaag, 11 juni, was de rest van de boom binnen een uurtje in hapklare brokken verzaagd en alles opgeruimd.Prima actie, goeie service en met Bomenteam kun je goeie afspreken maken. Van harte aanbevolen!
L. Tol - Hoorn
--------------
18-5-2012
Conifeer in de voortuin groeide steeds groter en groter en de Woningbouwvereniging eiste dat deze voor een bepaalde datum verwijderd zou worden. Afspraak gemaakt met het Bomenteam en net voor de gewenste datum was de conifeer verdwenen. Iedereen weer gelukkig! En vooral ik want het werk is vakkundig verricht en de rommel keurig opgeruimd. Aanbevolen!
Jan, Almere
--------------
8-5-2012
Bomen kappen: Twee coniferen zijn bij mij uit de tuin verwijderd en beide keren is er prima werk geleverd door Joost. Ademloos keek mijn kleinzoon toe hoe Joost de boom in klom ,. hem kortwiekte en vervolgens alle wortels verwijderde. Kortom vakwerk en de tuin werd keurig achter gelaten.
Erna Spruijt
--------------
19-4-2012
Onze esdoorn is snel en vakkundig ernstig terug gesnoeid door het bomenteam! Het hout keurig in blokken gezaagd voor de houtkachel. Was vooral ook blij met de manier waarop de tuin werd achtergelaten: opgeruimd en het hout netjes gestapeld.
Lilian, Leiderdorp
--------------
13-4-2012
Snoeien boom. De mooie Japanse notenboom in onze achtertuin werd te groot en gaf daardoor teveel schaduw bij ons en bij onze buren. Joost heeft vakkundig en spectaculair om te zien, de top uit de boom gehaald en de boom gesnoeid. Daarna nog de onderste takken verwijderd bij de 2 grote Elzen in de voortuin. Super, Joost en Marnix. Alles was na afloop netjes opgeruimd! Bedankt.
Marjan - Monnickendam
--------------
12-4-2012
Een zeer hoge gewone Es, met erg dunne stam, op een lastig bereikbare plek, (ingesloten Amsterdams achtertuintje) moest hoognodig worden bijgesnoeid: vooral aan de Top. Bestaan daar oplossingen voor? Jazeker! :-) Het Bomenteam. De communicatie verliep vlekkeloos, en er zat zelfs nog een directeur van een Basisschool tussen. Toch, snel en netjes geregeld door het Bomenteam. Mijn boom werd op een vrijdagmiddag vakkundig met zorg (veilig), echt prachtig teruggesnoeid.
~ Ik geen zorgen meer om het balkon van de buurvrouw, Directeur & schoolkindjes blij met de indrukwekkende voorstelling, En daarna alles weer keurig opgeruimd. Dit alles binnen een prima prijs kwaliteitverhouding. Het bomenteam kan wmb niet meer stuk! En misschien nog wel het aller fijnste: ~ Zelfs de boom staat er een stuk vrolijker bij! "
Met dank & blijde groet, Merel. Amsterdam
--------------
6-4-2012
Het Bomenteam is een prima keuze.We hadden snel een offerte en alle werkzaamheden zijn precies uitgevoerd zoals afgesproken.
Ze werken snel en netjes, ik kan ze aanbevelen en ben erg tevreden!
Melek Olgun, Den Haag
--------------
3-4-2012
Hartelijk dank voor wederom een jaar goed snoeiwerk aan onze bomen. Dit is alweer het vijfde jaar dat we van jullie goede diensten gebruik maken. Goed vakwerk, prettige mensen, goede adviezen, goede afspraken en een goede prijs.
Graag tot de volgende keer. Paul & Willeke, Lelystad
--------------
20-3-2012
Onze watercypres werd volgens afspraak en vakkundig verwijderd. Na afloop werd de rommel keurig opgeruimd.We zijn erg tevreden over het resultaat.
Ad, Benschop
--------------
17-3-2012
Zeer tevreden met het verwijderen van de boom. Vakkundig en prettig.
W.C.G. Cornelissen te Rotterdam
--------------
5-3-2012
Een lange dag een nog een deel van de volgende dag werkten Joost en Marnix aan het snoeien van onze Plataan, met drijf, vakmanschap en aandacht. Hartelijk dank.
Hanna, Amsterdam
--------------
27-2-2012
Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van het Bomenteam. Het zijn aardige mensen, ze doen wat ze zeggen dat ze doen en laten de boel netjes achter. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Willemieke Ottevanger Amsterdam
--------------
24-2-2012
Het Bomenteam is een prima keuze.We hadden snel een offerte en alle werkzaamheden zijn precies uitgevoerd zoals afgesproken.
Ze werken snel en netjes, ik kan ze aanbevelen en ben erg tevreden!
M. van den Bosch, IJmuiden
-------------
22-2-2012
Nogmaals dank voor het efficiente snoeien in mijn tuin.Ik ben er erg blij mee en ik hoop dat jullie nog eens terug komen voor de rest tzt.
Ik heb jullie naam al doorgegeven aan andere geinteresseerden. Groet,
Reina Spier-van der Woude te Amsterdam
--------------
18-2-2012
Wij kunnen de vele goede recensies alleen maar bevestigen. Bij ons werden een berk en een kastanje verwijderd. Zorgvuldig , efficiënt en alles keurig achtergelaten. Daarnaast ook nog eens een leuk team. Bedankt. René en Thérèse Roessingh- Westerland
--------------
10-2-2012
Kappen boom: Echt blij dat de berk weg moest waren wij niet, dan is het wel fijn als het vakkundig en goed gebeurt door zeer vriendelijke mensen.
Fam. Wiegand, Rotterdam
--------------
24-1-2012
We zijn heel tevreden over het halveren en snoeien van onze boom. Ook de vogeltjes zijn heel blij en vliegen af en aan Prima stukje vakwerk heel erg bedankt
Familie Wesseling zwijndrecht
--------------
13-1-2012
Onze iep was en genot voor de vogeltjes, maar voor ons minituintje werd hij echt te groot! Hij was hoger dan ons huis en de buren klaagden vanwege de schaduw. Maar hoe krijg je zo’n boom, zonder schade omgezaagd? Het bomenteam heeft dat heel vlug en precies gedaan, tak voor tak. Super!
Dank! Michelle Poort, Utrecht
--------------
12-1-2012
Ondanks de harde wind en regen is alles volgens plan verlopen. Het was verschrikkelijk weer en Joost klom gewoon de boom in en begon met z'n werk. Hij heeft alles netjes opgeruimd.Boven verwachting. Keurig werk geleverd.Bedankt.
Louis en Elly uit Amsterdam
----------------
11-1-2012
Het Bomenteam heeft een kringelwilg verwijderd in mijn stadstuintje in december,in  grijs en regenachtig weer, maar zeer vakkundig klom men in de hoge boom en beetje bij beetje kwamen de takken goed gemikt in mijn tuintje terecht. Alles werd daarna heel rustig naar de straat gesleept , daar versnipperd met hulp van een nieuwsgierige buurvrouw en toevallige voorbijgangers bewonderde de brokken van de stam en  hadden die  graag voor hun haard gebruikt,helaas 3 hoog. Iedereen in het pand erg tevreden en blij dat het lentezonnetje nu hun balkon kan opwarmen. Alles verliep vriendelijk en rustig, zeer aan te bevelen!!!
Anna in de PIJP in Amsterdam
----------------
10-1-2012
Het kappen van de boom is vakkundig en netjes uitgevoerd tegen een redelijke prijs. De communicatie verliep goed en afspraken werden na gekomen. Zoek niet verder regel het met Bomenteam!
marco - Nieuwegein
---------------
9-1-2012
Zagen boom Amsterdam:  ZZP-er Joost werkt met collega's bij grote klussen en is zelf niet voor een knots van een boom vervaard. Hij breekt deze (uiteraard na verlening kapvergunning door het stadsdeel) al klimmend af. Gebruikt professioneel klimmateriaal en stijgt bedachtzaam tot ver boven de daken van de Irenebuurt. De takken mikt hij trefzeker op het trottoir en versnippert ze eigenhandig. Joost werkt secuur tot en met het opzuigen van gemorste snippers en twijgen uit tuin en van de straat. Joost snoeit natuurlijk ook en herplaatst een kleiner boompje als u dat moet of wil. Van 3 aangevraagde offertes was die het Bomenteam keurig gespecificeerd en verreweg het goedkoopste. Prijs afhankelijk van locatie, doorsnede en soort boom, etc.
Kees Jansen - Amsterdam Zuid, - Apollo- en Prinses Irenebuurt  www.stadsdorpzuid.nl
---------------
3-1-2012
Onlangs heeft het Bomenteam bij ons een boom flink gesnoeid. Het is fijn om te zien met welke zorgvuldigheid het werk is uitgevoerd. Ik beveel het Bomenteam van harte aan.
Paul Vaas ALMERE
-------------
30-12-2011
Kappen conifeer± Het bomenteam heeft eind december een grote conifeer in onze kleine achtertuin weggehaald. De boom is snel en professioneel verwijderd.
De tuin en straat werden schoon opgeleverd. Prima werk!
Jasper, Den Haag
-------------
28-12-2011
Boom kappen: Uitstekend werk door Hoorn's "Lumberjack" Joost, geassisteerd door zijn trouwe viervoeter Sara. Goede service, snel werk, en zo netjes!
Peter Groenendaal - Purmerend
-------------
21-12-2011
Het Bomenteam veranderde onze Treurwilg in een Blijwilg en maakte onszelf ook blij.
Jan en Marja, Almere
-------------
28-11-2011
Kappen boom: Keurig op de afgesproken tijd en goed werk afgeleverd
P.Sterkman - Zwijndrecht
------------
16-11-2011
Een betrouwbaar adres; de mate van professionaliteit is hoog, de afspraken werden gewoon nagekomen, in korte tijd was onze meta sequoia in kleine stukjes gezaagd. En het was ook nog eens prettig om samen te werken met Joost!
Wilmar, Heemskerk
------------
10-11-2011
Dank voor het verwijderen van de 4 bomen, en niet de makkelijkste soort er tussen!
Tja een dag is dan kort van 11.00 tot 19.00 uur ongeveer......
Jij en een hulp hebben je best gedaan bij het kappen van de bomen en alles netjes verzorgd. dank daar voor.
groet, Henk Vogelzang in Diemen
---------------
8-11-2011
1 meidoorn kappen en een eik snoeien ben zeer tevreden heb nu meer licht en ruimte , alles netjes alles afgevoerd en opgeruimd
De kosten en afgesproken tijd is zoals opgegeven, zeker aan te bevelen, doe sara de groetjes
Mvg cm van assendelft hoogvliet
-------------
3-11-2011
Onze grote conifeer is een paar weken geleden gekapt. Er is hard gewerkt, met respect voor boom en directe omgeving (geen schade aan de tuin) en alles is helemaal schoon achtergelaten. Vakmanschap! En bovendien is het werk gedaan door een heel sympathiek lid van het bomenteam. Ik kan u het bomenteam dan ook van harte aanbevelen.
Met groeten, Oswald in Leiden
--------------
7-11-2011
Bomenteam is geweldig! Vakkundig & met liefde voor de natuur.We hebben de 1e keer een vogel-nestje bespaard. De ingreep is in 2 delen gedaan.
Het lege nestje is nu als troffee in huis, de rest is echt weggetoverd. Stoer werk. Sorry Joost, dat ik je even in de tuin had opgesloten!
Groet, Marleen - Rotterdam
-------------
19-10-2011
Mijn grote Atlas Ceder is in 2 delen uit mijn tuin verwijderd zonder schade aan andere planten en mijn respect voor de natuur.
Doordat er tortelduiven aan het broeden waren is de boom in 2 fase gekapt. Ik ben er zeer tevreden over.
Corinne, Voorburg
--------------
18-10-2011
Onze ceder was zo hoog geworden dat ik hem zelf niet meer kon snoeien. Het bomenteam heeft dat toen gedaan, zodanig dat de boom nog een mooie vorm heeft behouden. Een vakkundig en (natuur)vriendelijk team! Ik ben heel tevreden.
Herman Doornebal, Noordwijkerhout.
-------------
3-10-2011
Het bomenteam heeft bij volgens afspraak een 3 tal grote bomen, wat coniferen en struiken verwijderd.
De stammen e.d. op lengte gezaagd voor de open hout etc.
Dit alles heeft een hele dag geduurd en is snel en netjes gedaan.
Gerrie Almere
-------------
28-9-2011
Ik ben erg tevreden over het Bomenteam , vandaag is onze 36 jaar oude kerstboom (blauwspar) op snelle en vakkundige wijze gekapt.
Alle takken en restafval zijn keurig opgeruimd: chapeau! vriendelijke groet,
Nol van de Kant Nieuwegein
------------
13-9-2011
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van het bomenteam. Een dikke 15 meter hoge boom is door hen verwijderd en vakkundig verwerkt.
Na het wegfrezen ook de boel netjes achter gelaten. Super!
Thiemo, Amsterdam
------------
9-9-2011
Het geleverde werk, in dit geval het kappen van twee 15 meter hoge sparren, was zeer professioneel,
snel en deskundig verricht.Keurig netjes, en vriendelijke behandeling.Het bomenteam is absoluut een aanrader.
Hartelijke groet Bohus en Martie Amsterdam
------------
15-8-2011
Er moest een grote kastanjeboom ingekort worden. Op een professionele manier werd de klus geklaard.
Door hun inzicht heeft de boom een mooie vorm gekregen, hetgeen ik zelf niet zo had kunnen bedenken.
Ondanks dat de boom vlak bij het huis en de weg staat, zijn de takken onder begeleiding, dus veilig verwijderd.
Alles werd netjes opgeruimd.
van Gorkom - Leerbroek

------------
13-7-2011
Heb voor de 2de x gebruik gemaakt van Bomenteam.
Tot volle tevredenheid:
Correct bij afspraken en prijsvaststelling. Professioneel, voorzichtig werk.
Goede verwijdering en afvoer. Graag aanbevolen.
M.R. van Egmond, Amsterdam.
------------
11-7-2011
Wij zijn heel tevreden over het kappen en afvoeren van de grote berk uit onze voortuin.
De gemaakte afspraak is prima nagekomen. In twee uur was alles klaar en netjes opgeruimd!
Met groet, Trudy Boom, Wormerveer
------------
7-7-2011
Ben zeer tevreden over de vakkundigheid van uw team. De erg beperkte aanwezige werkruimte vormde geen beletsel om 3 "lastige" bomen zeer professioneel te kappen en zonder enige schade af te voeren. Ook het netjes opruimen van takken en bladeren werd keurig uitgevoerd. 
Kortom  :   Vakwerk
Zal u bij vrienden / kennissen zeker aanbevelen als dit aan de orde komt. Met vriendelijke groet,
D. Markus - Bilthoven
------------
28-6-2011
Het bomenteam heeft bij mij hr. Pees te Amsterdam enige werkzaamheden
uitgevoerd en zijn zeer tot mijn tevredenheid uitgevoerd snel en accuraat.
Afspraken worden goed nagekomen kort gezegd: een prima bedrijf.
-------------
27-6-2011
Wat vorige week nog een boom van 8 meter was, ligt nu in stukken gezaagd te drogen onder het afdak.
Het bomenteam is snel en vakkundig de gemaakte afspraken nagekomen.
k Ben blij dat ik deze vakmensen kreeg voor zo'n ongewone klus ! met groet,
Isabel, Amersfoort
------------
17-6-2011
Het was voor mij moeilijk om mijn boom te laten kappen vanwege burenruzie. Toen het bomenteam kwam zag ik dat zij zorgvuldig en met aandacht te werk gingen en net als ik respect hebben voor bomen. Dat hielp! De boom is op een professionele wijze gekapt zonder mijn tuin te beschadigen en het afvoeren van takken is zorgvuldig gedaan door mijn woonkamer heen. Tot slot ben ik er blij mee dat het hout op maat gezaagd is voor mijn houtkachel zonder extra kosten.
Wat mij betreft is het Bomenteam een aanrader!
Hartelijke groet Trudie Jongkind - Utrecht.
-------------
14-6-11
Het Bomenteam heeft op vakkundige en ook wel spectaculaire wijze een esdoorn uit onze stadstuin verwijderd.
Binnen nog geen dag was het gebeurd. En gelukkig namen ze alle rotzooi mee. Prima werk! 
Familie Van DIjk, Amsterdam centrum
-----------
8-6-2011
Wij zijn zeer tevreden. Wij konden heel snel een afspraak maken.
5 bomen opgeruimd in een uur tijd.
Alles is heel netjes opgeruimd. We raden het Bomenteam zeker aan als iemand  hulp nodig heeft.
Fam van Wooning, Haarlem
-----------
2-6-2011
Toen ik twee 15 meter hoge berken uit mijn achtertuintje wilde laten verwijderen heb ik aan drie bedrijven gevraagd wat het zou gaan kosten. Bomenteam was verreweg het goedkoopste.
Ik moest wel vroeg opstaan: om 8 uur stonden de heren voor de deur, Joost van der Werff en zijn assistent. “Wilt U een bakje koffie?” “Nou, laten we eerst maar wat gaan doen. Het is leuker om koffie te drinken als je al wat gedaan hebt.” Toen we eenmaal aan de koffie zaten (rond tien uur) was er van de berken nog maar weinig over.
Dat ging zo:
De heer van der Werff klom omhoog, beveiligd door diverse touwen, een kleine kettingzaag losjes vastgeklikt aan zijn gordel. Bij een hoge tak aangekomen maakte hij deze vast aan een extra touw, dat over een andere tak naar beneden hing waar de assistent het vast hield. Dan klikte hij vliegensvlug de kettingzaag los, ongeveer zoals een jongetje dat cowboytje speelt zijn klappertjespistool uit de holster trekt, en rrrrrrrroem. Daar ging de tak. De assistent vierde het touw en liet de tak rustig naar beneden komen. De heer van der Werff klikte de zaag weer vast en koos de volgende tak uit. Zo ging het door totdat alleen de stam er nog stond. De heer van der Werff (ontklikken, rrrrrrrroem, vastklikken) zaagde nu de bovenste meter bijna helemaal af, op een paar vezels na. Vervolgens gaf hij het bijna losse stuk een duwtje, zodat het omkieperde, maar nog wel bleef hangen aan de vezels die nog niet waren doorgezaagd. Vervolgens nog even -klik, rrrrrrrroem,klik- de laatste vezels doorzagen en daar ging het stuk stam. Indrukwekkend.
De assistent versnipperde de dunne takken en de heer van der Werff verwijderde de grote wortels (de stobben) met een stobbenfrees. Tenslotte zaagde hij de stammen en de dikke takken in stukken met een lengte die geschikt was voor onze houtkachel. De assistent stapelde de stukken heel mooi op en blies de hele tuin en de stoep schoon met een groot blaasapparaat.
Contant betalen. Kwitantie. Klaar. Om een uur reden de heren in opperbeste stemming weer weg, mij in eveneens opperbeste stemming achterlatend.Fantastisch!
A.Hepp, Voorburg.
-----------
1-6-2011
Wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van het bomenteam;netjes en weloverwogen  zijn alle bomen gerooid,alles afgevoerd en hout voor onze openhaard op maat gezaagd,de afgesproken prijs vonden we heel redenlijk,en we bevelen hen zeker aan!
Fam. van der Vegt - Enkhuizen
-----------
30-5-2011
Ik heb al 3x gebruik gemaakt van de diensten van het bomenteam. In alle drie de gevallen betrof het kappen van door storm scheefgewaaide bomen. Gelukkig kon het bomenteam telkens snel komen om verdere schade te voorkomen. Het werk is door het bomenteam op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Ook aan het afvoeren wordt de nodige aandacht besteed, er blijft geen takje liggen en de tuin wordt onberispelijk achtergelaten.De vriendelijke service en de netheid van werken zijn ook nog twee opvallende punten die ik graag wil noemen. Bomenteam bedankt mijn tuin kan er weer een tijdje tegen.
Marcel, Oudkarspel
------------
27-5-2011
Bomenteam heeft geweldig werk geleverd. Heeft de boom op een zeer nette wijze verwijderd zonder schade aan te richten aan de planten.Boom werd netjes afgevoerd, de tuin geheel schoongeblazen en zelfs de stoep en straat werden keurig schoongemaakt.
Henk de Bruijn, Zoetermeer
-------------
26-5-2011
Kappen bomen Amsterdam: Onlangs zijn (na telefonisch contact!!) in goed overleg en vertrouwen wederzijds, 4 bomen gekapt. Uiterst zorgvuldig en keurig gedaan.
Binnen 2 uur was de klus geklaard en lag het hout netjes opgestapeld achter in de tuin.
Fam. Huizer
--------------
25-5-2011
Trudeke Sterringa, Rotterdam:
Contact voorafgaand aan de klus: prima! Offerte, aanvullende info, via e-mail, snel en correct.
De klus zelf: Snel, efficient en zonder rommel... weg boom!
En daarbij zijn ze nog aardig en vriendelijk ook!
------------
17-5-2011
Ik heb jullie werk ervaren als positief! Snelle reactie op mijn aanvraag en een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Afspraken zijn netjes nagekomen. Het werk is goed gedaan en de hele situatie is netjes achter gebleven.
Vriendelijke groet,
Henk Teeuwen Velserbroek
-------------
12-5-2011
Eenvoudig tot een prima afspraak gekomen die ook nagekomen werd. Kappen en afvoeren van de boom was binnen no time en keurig gedaan.
Alles bij elkaar een prima klus tegen een redelijk prijs. 
R.Struik Purmerend.
-------------
10-5-2011
Joost is een zeer vriendelijke professional. Hij is alle afspraken goed nagekomen en meer dan dat. Hij heeft alles keurig achtergelaten en als ik nog bomen had, zou ik Joost direct weer bellen.
Jeroen Wortman te Bussum
-------------
9-5-2011
Het bomenteam werkten snel en netjes! Zijn ook erg vriendelijk. Ze hebben ons goed geadviseerd over onze bomen en de problemen efficient aangepakt. Als we nog eens een klus hebben bellen we ze zeker weer op!
Groeten Jordi & Agnes uit Rotterdam
-----------
15-4-2011
"In twee uur tijd een grote boom professioneel gekapt en opgeruimd. En daarna de tuin & de stoep netjes achtergelaten. Geen afval meer te zien!"
Marije - Utrecht
------------
14-4-2011
Zeer klantvriendelijk en professioneel team en dat voor een zeer goede prijs! Wij zijn meer dan tevreden!
Van Rooijen, Voorburg
-----------
12-4-2011
Binnen een paar dagen –na onze afspraak- was U al in de gelegenheid om de stronk van de Hazelaar te verwijderen. Binnen een kwartier was de stronk weg en werd alles keurig opgeruimd. Ik kan het team bij een ieder aanraden. Hartelijk dank.
Hennie, Maarssen.
------------
23-3-2011
Op de website kunt u het volgende vermelden: 30-jarige eik laten kappen in tuin aan het water. De afvoer moest door het huis gebeuren. Alle werkzaamheden zoals kappen, afvoer, schoonmaken tuin enz. in volle tevredenheid gebeurd.
Groeten, Wim Tolenaar - Spijkenisse
------------
18-3-2011
Boom snoeien: De samenwerking met het Bomenteam heb ik als erg prettig ervaren. Afspraak was afspraak, er werd netjes gewerkt en ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat.
Sera Kooijman, Amsterdam
-------------
10-3-2011
Hier onze bevindingen.
Een esdoorn met een stamomvang van 1,65m en ingebouwd door schuurtjes met golfplaten daken en dan omzagen zonder brokken!
Het bomenteam werd onze keus en daar hebben we geen spijt van. Alles volgens afspraak, zonder schade uitgevoerd en voor een schappelijke prijs. Wij kunnen ze aanbevelen.
Fam. Noordam uit Den Haag.
---------
2-3-2011
Zeer tevreden over de manier dat u bij ons een grote conifeer heeft gekapt .
Binnen een paar uurtjes was alles weg.Het kappen maar ook het verwijderen van de takken enz.
Charif Utrecht
--------
1-3-2011
De fraaie en volledige website van Bomenteam wekt reeds veel vertrouwen en dat klopte. De spar is op de afgesproken tijd door een vriendelijk lid van het bomenteam professioneel verwijderd, de takken keurig versnipperd en de kale stam eenvoudig opgeladen. Daarna werden verdwaalde restanten netjes opgeruimd, zodat de tuin schoon werd achtergelaten. Bomenteam kan ik van harte aanbevelen.
Bert Severijn Nieuwegein.
---------
18-2-2011
Kappen boom Haarlem: Onlangs heeft het bomenteam op professionele wijze een grote Esdoorn uit onze binnentuin verwijderd.
Het maken van een afspraak was eenvoudig en helder. De uitvoering was vakkundig, zorgvuldig en netjes.
De boom is door het huis afgevoerd zonder problemen en de tuin is tenslotte in nette toestand achter gelaten.   Dank! Mvg
Guus  Haarlem
--------
11-2-2011
Eind januari heeft het Bomenteam 2 zeer grote coniferen omgehakt. Een karwei dat de hele dag in beslag nam en met grote professionaliteit werd uitgevoerd. Het verwijderen van al het groen, takken en stammen vroeg veel tijd. Aan het eind van de middag was echter alles keurig afgevoerd. We zijn blij met het resultaat want we hebben nu veel meer zon in de tuin. 
A.J. Berendrecht, Leidschendam
--------
8-2-2011
1 gemaakte afspraak , Correct nagekomen
2 professionaliteit, gebruikte matrialen waren professioneel
3 klantvriendelijkheid, als ondernemer zeer attent
 Joop Persoon - Monnickendam
--------
23-1-2011
Kappen boom Hoorn: Hoe een 30-jarige boom, hoger dan het huis, door 1 man kan worden geveld en als klein, verpulverd bouwpakketje wordt afgevoerd.
Theo - Hoorn